top of page

Woordzoeker Nederlands

Zoek de verborgen woorden. Selecteer zelf de moeilijkheidsgraad en kies het formaat van het bord. Dankzij de dynamische borden kan je blijven doorspelen.

Voor android – gratis

Wordfeud

Wordfeud is een multiplayer puzzelspel gebaseerd op Scrabble. Je speelt tegen 17 miljoen tegenstanders!

Voor Android, iOs en Windowsphone – gratis

Guess the Word

Guess the Word (Raad het Woord) is een combinatie van Scrabble en Bingo. Probeer het vijfletterwoord te raden. Wie de tv-show Lingo leuk vindt, zal dit spelletje graag spelen.

Voor Android – gratis

Word juggler

Schuif de gemixte letters in de juiste volgorde en vorm een woord.

Voor Android – gratis

 

Woord radaar

Dit woordspel is gebaseerd op het bekende televisiespel Lingo. Je hebt vijf beurten om een woord van vijf of zes letters te raden. Hoe sneller je het woord raadt, hoe hoger je score.

Voor Android – gratis

 

Woordketting

Glijd met je vinger over de letters van een letterbord om woorden te vormen. Je kan kiezen om tegen de tijd te spelen of niet. Je scores worden online bijgehouden zodat je je kan meten met andere spelers. In de modus ‘manueel’ kan je de blokjes zelf verschuiven.

Voor Android – gratis

 

Ruzzle

Wie vindt de meeste woorden in twee minuten? Verbind met je vinger de 16 letters op het letterbord tot ze woorden vormen. In de oefenmodus speel je alleen. Maar het is spannender om met je Ruzzle-vrienden of een willekeurige tegenstander te strijden: wie na drie ronden de meeste punten heeft, wint. Je kan in verschillende talen spelen.

Ruzzle is razend populair. Er bestaan zelfs al apps met speciale Ruzzle-woordenlijsten!

Voor Android en iOs – basisversie (met publiciteit) gratis

 Woordlegger metro

Woordlegger Metro is een combinatie van puzzels en kruiswoordraadsels. Er zijn oneindig veel woordzoekers van alle niveaus. Vergelijk je scores met de andere spelers via de online ranglijsten. Een echte aanrader voor liefhebbers van kruiswoordraadsels en woordzoekers.

Voor Android – gratis

Galgje

Het klassieke spel galgje! Probeer in zo weinig mogelijk beurten het woord te raden. Als je beurten op zijn, hang je. Je kan spelen in verschillende thematische categorieën.

Voor Android, iOs en Windowsphone – gratis

4 Plaatjes 1 Woord

Tussen raadsel en taalspel. Elke puzzel bevat vier plaatjes die een overeenkomst hebben. Zoek het woord dat bij de vier plaatjes past. Als hint krijg je het aantal letters van het gezochte woord en een reeks van 12 letters.

Voor Android en iOs – gratis

 

Woordzoeker Nederlands

Zoek de verborgen woorden. Selecteer zelf de moeilijkheidsgraad en kies het formaat van het bord. Dankzij de dynamische borden kan je blijven doorspelen.

Voor Android – gratis

Spelling sea

Woordspel waarin je drie of meer luchtbellen met letters verbindt om woorden te vormen. Het woordenboek omvat meer dan 50.000 woorden en de schelp geeft je tips als je vastzit. Vergelijk je scores online met andere spelers.

Voor Android -gratis

 

Draw Something

Draw Something is hét spel van het moment!

Teken een woord dat je tegenstanders moeten raden. Draai daarna de rollen om en raad zelf een woord dat je tegenstander tekent. Om een woord te raden, krijg je tien letters. Doe het wel à la Patati: woorden mag je enkel raden in de taal die je leert, niet in je moedertaal. Een leuk spel, ook als je helemaal niet kan tekenen: Draw Something is het moderne Pictionnary.

Voor Android, iOs en Windowsphone – gratis

Taalspelletjes voor je tablet of telefoon   (uit patatifed.be)
 

Woordzoeker-Nederlands-150x150.jpg
Wordfeud-150x150.png
Guess-the-word-150x150.jpg
Word-Juggler-150x150.jpg
Woord-Radar-150x150.jpg
Ruzzle-150x150.jpg
Woordlegger-metro-150x150.png
Galgje-150x150.jpg
Woordketting-150x150.jpg
Spelling-sea-150x147.jpg
4-plaatjes-150x150.jpg
Woordzoeker-Nederlands-app-150x150.jpg
Draw-Something-150x150.jpg
bottom of page